Gademuseet – Din gade, dit sted

I Gademuseet – Din gade, dit sted samarbejder Struer Museum med Struers foreninger, institutioner og indbyggere om at fortælle byens historie. Projektet har til formål at formidle historien i et mikrohistorisk perspektiv, hvor gaderne bliver centrum for fortællingen og hvor borgernes historier danner grundlag for fortællingen. Et vigtigt delmål i projektet er at indsamle erindringer fra byens gader, der dækker perioden fra 1970’erne og frem til i dag.

Som en del af projektet vil vi gerne i kontakt med personer i alle aldre, der kan fortælle om livet i Struers gader i løbet af de sidste 50 år. Alle gader er relevante og ingen fortællinger er for små.


Har du en god historie fra én af byens gader? En genstand, der har en speciel tilknytning til en bestemt gade? Måske en beskrivelse, der udvider vores forståelse af livet i byens gader? Så kig ind i Gademuseets Værksted eller kontakt Mikkel på gademuseet@struermuseum.dk. Du kan også ringe til museet på tlf. 97 85 13 11.

Gademuseet – Din gade, dit sted afsluttes i 2024, hvor Struer Museum formidler historien om seks af Struers gader i de seks samme gader.

Projektet er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen under Kulturministeriet.

© Struer Museum • Søndergade 23 • 7600 Struer • Tlf. 97 85 13 11

https://da-dk.facebook.com/Struer-Museum-118625741934/