Hvad sker der på Struer Museum?
 

Torsdag d. 6. oktober kl. 14:30

Nørklerier, gode historier og lækker kage
Tag strikketøj, broderinål eller hækleprojektet med og kom til eftermiddagskaffe på Struer Museum. Programmet begynder med dagens 15-minutters oplæg, og efterfølgende er der kaffe, kage og fri snak. Denne torsdag fortæller foredragsholder og forfatter Agnete Odgaard-Jensen om håndarbejdsteknikken Sprang. Book billet til alle tre nørklecaféer her eller til dette arrangement alene her.

 


 

Tirsdag d. 18. oktober kl. 12-15 (familiearrangement i efterårsferien)

Byg en højttaler eller en mikrofon – vi gør det uhørbare hørbart på Struer Museum
Byg en mikrofon, som kan opfange lyden af strømmen i din mobil, en computer eller en lampe // Byg en højttaler ud af en plastic kop, en magnet og en kobbertråd // Konkurrer med din familie i museets lydunivers.

Workshoppen på Struer Museum er arrangeret i et samarbejde mellem Sound Art Lab, Lydens By Værkstedet og Struer Museum.

 


 

Søndag d. 23. oktober kl. 14:00

Rundvisning i Bang & Olufsen-udstillingen på Struer Museum
Kom på guidet rundtur i Struer Museums Bang & Olufsen-udstilling med en af firmaets tidligere medarbejder, der kender alle de gode historier bag de ikoniske designs, som har gjort firmaet til et verdenskendt brand. Læs mere og book billet her.

 


 

Onsdag d. 26. oktober kl. 19:00

Foredrag: Paradis på jord – havernes kulturhistorie
Kom og hør et spændende foredrag med Karin Esmann Knudsen, lektor emerita Syddansk Universitet, om havernes kulturhistorie og forestillingen om Paradisets Have.
Aftenen indledes med en kort fortælling om den udstilling, som er lavet på Struer Museum i forbindelse med Haveselskabet – Struer Kreds’ 100-års jubilæum. Læs mere og book billetter her.

 


 

Dato og tidspunkt offentliggøres snarest (UGE 44)

Kvindelige forbilleder - artist talk og live-musik
Vi har været så heldige, at vi igen i år har fået mulighed for at afholde et arrangement på Struer Museum i forbindelse med SPIL DANSK. Arrangementet kommer til at ligge i uge 44. Vi offentliggør artist, tidspunkt mm. så snart, vi kan.

  

Torsdag d. 3. november kl. 14:30

Nørklerier, gode historier og lækker kage
Tag strikketøj, broderinål eller hækleprojektet med og kom til eftermiddagskaffe på Struer Museum. Programmet begynder med dagens 15-minutters oplæg, og efterfølgende er der kaffe, kage og fri snak. Denne torsdag fortæller museumsinspektør Thomas Ø. Frandsen om de første år med Giro 413 i radioen. Book billet til alle tre nørklecaféer her eller til dette arrangement alene her.

 


 

1. december kl. 14:30

Nørklerier, gode historier og lækker kage
Tag strikketøj, broderinål eller hækleprojektet med og kom til eftermiddagskaffe på Struer Museum. Programmet begynder med dagens 15-minutters oplæg, og efterfølgende er der kaffe, kage og fri snak. Denne torsdag fortæller højskolelærer Poul Abildgaard om nisser og eventyr. I dagens anledning udvides oplægget til 45 minutter.  I dagens anledning udvides oplægget til 45 minutter. Book billet til alle tre nørklecaféer her eller til dette arrangement alene her.

 


 

© Struer Museum • Søndergade 23 • 7600 Struer • Tlf. 97 85 13 11

https://da-dk.facebook.com/Struer-Museum-118625741934/
https://www.instagram.com/struer_museum/?hl=da
https://da-dk.facebook.com/pages/category/History-Museum/Struer-Museum-118625741934/